Dacă viața îți dă numai lămâi, începe să faci limonadă din ele 💛

Dacă primești numai lămâi de la viață, nu dispera, e simplu să faci limonadă din ele 💛 învață să iei lucrurile ca atare, pe rând, chiar dacă problemele vin grămadă, pentru că știm toți că o problemă nu vine niciodată singură, își aduce și restul familiei. Orice problemă are o soluție și orice soluție are o problemă.

Atunci când ai multe lucruri de făcut, multe de rezolvat, nu întotdeauna îți ies lucrurile așa cum speri sau cum te aștepți. Nu mereu se întâmplă ce vrei tu. Uneori poate ai așteptări prea mari de la anumite situații sau persoane, uneori poate ești tu de vină pentru cum se întâmplă lucrurile. Important e cum gestionezi situația, soluția contează. Scopul scuză mijloacele, așa zice tatăl meu, și are dreptate, pentru că în dragoste și în război totul e permis. Deci nu contează modul în care găsești soluția, ci contează soluția în sine.

Oamenilor buni li se întâmplă lucruri bune, iar Dumnezeu mereu îți va da atât cât poți să duci, niciodată mai puțin sau mai mult. Dacă ai coșul plin de lămâi, înseamnă că ești un om puternic care poate face față la orice problemă. Nu trebuie să disperi, speranța moare ultima. Arăți mult mai bine ca fiind un om puternic în fața celor din jur, dar și în fața ta, decât să te limitezi la statutul de „victimă” a situației.

Nu te lamenta în fața problemei, ea nu va dispărea în felul acesta. Fii puternic și concentrează-te pe ceea ce e cu adevărat important. Fii alături de cei dragi ție, bucură-te de natură, de faptul că ești sănătos, bucură-te de lucrurile mărunte și pregătește-te pentru cele mari. Încearcă să iei partea plină a paharului. Dacă ești în picioare și ești rațional, sănătos, poți învinge orice. Ce nu te omoară, te face mai puternic.

Deci, oameni frumoși și dragi mie, don’t worry, be happy 💚 fiți fericiți și puternici. Beți limonadă cu lămâile pe care le aveți 💛 puțin zahăr sau miere și sigur e mai bună acum 👌😍

4 gânduri despre „Dacă viața îți dă numai lămâi, începe să faci limonadă din ele 💛

 1. Românul este și va rămâne frate cu umorul. Chiar și-n vremuri grele ..râsul te sâlvează!Iată cât de dificile sunt aceste timpuri periculoase, glumele despre Coronavirus fac deliciu pe net!Mulțumesc pentru încurajările din acest articol și că mi-ai dat folow! Bun venit în Oaza mea de fluturi!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Mă bucur foarte mult pentru că am inspirat pe cineva să prindă curaj și puteri 😍 avem nevoie unii de alții, dacă noi nu ne ajutăm între noi și nu ne motivăm unii pe alții, nimeni nu o va face! Nimeni nu va veni să te tragă de mânecă „hei tu, fii puternic „. Trebuie să găsim noi puterea de a merge mai departe atunci când avem prea multe lămâi 👌 să o vedem în orice vorbă sau persoană, să învățăm să luăm doar ce e bun de peste tot, că rău găsești și fără să cauți. Vă mulțumesc foarte mult pentru follow și pentru vorbele dumneavoastră 😍 vă pup și vă îmbrățișez cu drag. O seară bună și liniștită vă doresc. Numai bine!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Suntem prieteni fără vârstă, poți să îmi spui tu, poți și tu să comentezi pe blogul meu dacă simți dacă vrei.Fie să ne citim reciproc mult timp să avem inspirație și bună dispoziție!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: