Îmi e dor și nu prea…. 👌😆

Îmi e dor să fiu la job și nu prea 😂 cum vine asta?! Nici eu nu știu 😂 m-a anunțat șefa zilele trecute că voi reveni la jobul meu (manager la o agenție de organizări de evenimente, unde sunt deja de 2 ani), începând cu data de 15 iunie. Super, m-am bucurat maxim. Eram în culmea fericirii. Îmi venea să spun tuturor vestea cea mare. Aveam un zâmbet mare pe față că în sfârșit voi socializa mai mult și îmi voi relua activitatea, îmi e dor de jobul meu, de colegi, de tot, și sincer, una peste alta, am mult de recuperat. Până într-un punct. Undeva, în colțul gurii se ascundea ceva ce nu semăna tocmai cu un zâmbet… având în vedere că de 3 luni rutina mea s-a schimbat, iar dimineața după cafea am alte activități față de cele pe care le aveam până la data de 18 martie când am suspendat activitatea agenției.

Undeva în subconștientul meu și probabil încă un strat deasupra lui, nu mă încântă foarte tare reluarea activității… De ce? Pentru că eu și cu corpul meu ne-am obișnuit în confortul nostru: cafea, tv, blog, Pinterest, Youtube, Instagram, a 2-a cafea, Netflix, floricele, Netflix etc. De când am aflat vestea cea bună încerc zilnic să mă obișnuiesc cu ea, și probabil voi realiza cu adevărat abia mâine dimineață, 15 iunie, când voi bea cafeaua, iar patul îmi va duce dorul 😂😂😂 atunci va trebui să renunț forțat la confortul dobândit în aceste 3 luni. Și de bine ce mă voi obișnui cu o altă rutină, îmi e tare teamă că vom reveni la vremurile din perioada martie – mai, anul curent.

Tare sunt curioasă dacă mai sunt și alte persoane în aceeași situație ca și mine 😂 și totuși, cu răbdarea treci marea. Deci oameni frumoși, haideți să ieșim puțin din carapace, că n-o fi rău, zic, nu? Măcar un pic așa. Ne face bine, chiar ne face bine. Statul în casă ne va face ursuzi în scurt timp 😣 important e să fim optimiști și sănătoși 😍 o seară minunată și liniștită vă doresc dragilor ❤ mă duc să-mi pregătesc geanta pentru mâine 😒 sunt very happy 😒 se vede, nu? 😂😂

4 gânduri despre „Îmi e dor și nu prea…. 👌😆

  1. Eu n-am stat decat doua saptamani acasa, dupa care am revenit cu țârâita o saptamana-doua, iar de la mijlocul lui aprilie – foc continuu. Dar sincer, mi-e mai frica acum ca s-au inmultit cazurile, decat mi-a fost atunci.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: