O multitudine de discuții cu aceeași persoană în același timp? Se poate, da 😆

Nu credeați că este posibil să ai mai multe discuții cu aceeași persoană în același timp, pe rețele de socializare diferite? Vă spun eu că se poate, din proprie experiență 😆

De obicei, această persoană poate fi iubitul sau cea mai bună prietenă. Mai multe discuții, mai multe rețele de socializare, mai multe subiecte, sigur că diferite, și de aici rezultă că poți afla păreri diferite în legătură cu subiecte diferite despre aceeași persoană. Este în același timp amuzant, dar și interesant. Este ca și cum ai vorbi cu mai multe persoane în același timp, fără ca subiectele să aibă vreo legătură unul cu altul.

Eu obișnuiesc să fac asta cu iubitul meu. Discuții pe Whatsapp, videoclipuri amuzante pe Messenger, poze haioase pe Instagram și lista poate continua. Este amuzant sincer, mie îmi place și astfel de lucruri mărunte te pot apropia destul de mult de persoana iubită, chiar dacă nu vă dați seama.

Așadar, oameni frumoși și dragi mie, comunicați cât mai mult cu persoanele dragi vouă, râdeți, glumiți împreună cu ei, faceți caterincă, faceți haz de necaz. În perioada asta vă ajută foarte mult orice fel de comunicare, de glume, de activități care să vă umple inima de veselie și timpul.

Smile, because life is beautiful, don’t forget this thing 😆😍

33 de gânduri despre „O multitudine de discuții cu aceeași persoană în același timp? Se poate, da 😆

      1. aaaa, evoluezi :))) am văzut eu un film cu karate și era cu un chinezoi ce-i drept, care după ce o încasa bine de la unul se transforma, devenea mai puternic și-i caftea pe toți. ducând o paralelă, tu evoluzi în funcție de ore 🙂 admirabil!!! ești faină, zău!

        Apreciat de 1 persoană

      2. tu-ți dai seama ce a avut de tras mama săraca :)))) de-a plămădit un zurliu ca mine?
        să știi că e scris în astre acest dialog… am citit eu în horoscop în 2003

        Apreciază

      3. Și eu citisem în horoscopul viitor, era de prin 2056, ca scrie o tipa o carte despre dragoni, muste, marmote. Bine ca mi-ai amintit. Eu eram. Ma duc sa îl caut sa le răspund ca pot sa scriu de acum. Pandemia îmi priește 😁😁

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe