Recomandări: O comedie turcească… De te doare burtica de atâta râs 😂😂

Vreau să vă fac sa râdeți, să râdeți mult, până nu mai puteți. În această perioadă, râsul este esențial. Cum am mai spus și în alte articole, râsul nu îngrașă. Deloc, nici măcar un kilogram, din contra ajută organismul sa funcționeze mai bine, dar ajută și creierul sa suporte mai bine toate schimbările din aceste momente, plus că elimină stresul.

Recep Ivedik 😆 Acesta este numele celui care o să vă facă sa râdeți aproximativ 2 ore pe zi, cam 6 zile la rând. Recep Ivedik este numele comediei turcești, dar este și numele personajului principal. Recep Ivedik este genul de om care te face să râzi doar dacă începe el să râdă primul. Vă garantez asta. Recep Ivedik este o comedie turcească, de tot râsul, având 6 părți. Începem cu o comedie ușoară și sfârșim cu o comedie fantastică în ultima parte.

Vă recomand acest film cu tot dragul, cu toată încrederea, fără să fie nevoie să mai menționez că vă veți distra pe cinste. Nu vă detaliez filmul, nici rezumat nu fac. Prefer să vă las pe voi să îl descoperiți și să îmi scrieți după ce ați văzut toate cele 6 părți. El este disponibil pe Netflix, eu acolo l-am vizionat și sunt extrem de mulțumită, dar și pe YouTube.

Întrerupe orice film / serial pe care îl vizionezi acum și cuta Recep Ivedik, nu vei regreta. Te aștept să-mi scrii cum ți s-a părut filmul 😆

Pentru o viață sănătoasă, râdeți cel puțin o oră pe zi 💜

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe