Paște 2020….Paște cu dor

Paște 2020….Un Paște cu dor… Un Paște diferit… De fapt, cum au fost Sărbătorile Pascale pentru voi? Au fost la fel ca și în anii trecuți? Cu siguranță, nu, dar sperăm la un Crăciun liniștit alături de cei dragi.

Anul acesta, Sărbătorile Pascale au fost despre dor… Un Paște cu dor de persoane dragi, de familie și de prieteni… Un Paște cu dor de vacanțe, de natură, de munte și de mare… dor de ieșirile ce până mai ieri păreau pline de rutină și normalitate… dor de sentimentul de siguranță… dor de libertate… Eram fericiți cu rutina noastră și nici nu știam…

În această perioadă, rutina s-a schimbat, și nu într-un mod pozitiv sau care să ne fie pe plac. Mie, cel puțin îmi e dor de rutina mea… Aceea de a merge la muncă 5 zile din 7, aceea de a merge la cumpărături în weekend în mall, plăcerea de a merge la cinema cu iubitul meu, să te relaxezi la o cafea cu cea mai bună prietenă la o terasă însorită și multe alte activități care în trecut erau absolut normale și cu siguranță nu le apreciam atât de mult cum am face acum. Nu apreciezi un lucru până nu îl pierzi. Nu am apreciat libertatea de mișcare pe care o aveam până nu am pierdut-o… dar, tot răul spre bine. Vor veni și acele vremuri când ne vom bucura din nou de vechea noastră rutină, dar atunci vom fi oameni mai buni, mai responsabili și vom ști să apreciem cu adevărat ceea ce avem. Până atunci, răbdare și protecție pentru propria persoană și pentru cei dragi. Cu răbdarea treci marea. Timpurile de acum sunt o mare plină de valuri dese, tulburi și puternice, cu o apă rece și plină de sare, sarea fiind motivele pentru care merită să învățăm să înotăm treptat.

Haideți să înotăm și garantez că vom ajunge curând la mal, unde vom întâlni persoanele dragi, prietenii, familia, colegii, dar și rutina noastră din 2019, cea de care ne este atât de dor. Fiți fericiți cu ce aveți acum și nu vă întristați pentru ce nu aveți încă. Bucurați-vă că sunteți sănătoși, alături de familie, bucurați-vă că aveți o casă unde să locuiți, bucurați-vă de faptul că aveți părinții sănătoși, la fel și prietenii și toți cei dragi dragi vouă. Bucurați-vă de faptul că sunteți acasă și nu într-un spital unde nu ai pe nimeni, doar medici și asistente cărora le vezi doar ochii, în rest sunt echipați 100%.

Don’t worry, be happy 💜 be strong, beautiful people 💚

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: