La mine încă miroase a Crăciun… ❤🎄🎅

Da, încă miroase a Crăciun. Ați citit bine, a Crăciun. În preajma sărbătorilor Pascale, eu miros a Crăciun. M-aș bucura să aflu că nu sunt singura. Pentru mine, cele 365 zile se numesc Crăciun și doar în luna Decembrie îl sărbătorim, dar este mereu prezent cu mine. Pentru mine, Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului. Chiar și fără zăpadă. Bradul împodobit până la ultima crenguță liberă, decorațiunile tematice din casă, mirosul de sarmale, cozonacii cu stafide și ciocolată, toți cei dragi aproape, tradiția anuală de a viziona filmul Grinch – cel care a furat Crăciunul, bucuria de a face cadouri tematice celor dragi nouă, organizarea serbărilor și petrecerilor unde vine Moş Crăciun pentru a asculta noile poezii ale copilașilor și a împărți cadouri, dar și pregătirea lui pentru toată luna Decembrie, dar mai ales pentru seara magică de Ajun (sunt organizator de evenimente, ca și profesie), instalația viu colorată de afară din curte, toți colindătorii de cele mai mici vârste cu obrajii îmbujorați și emoționați, toate astea și multe altele înseamnă un Crăciun fericit pentru mine. Îmi e dor de Craciun, de amintirile cu el, despre el 🎁

Sunt genul de om care poartă încă pijama tematică cu fulgi de ea în luna aprilie, acel om care bea cafea sau ceai în cană tematică de Crăciun în orice zi a anului, acel om care are papuci de casă în aceeași tematică, decorațiuni de Crăciun și să nu uit de tricoul primit cadou de la o persoană specială și dragă mie, cu Grinch, tematică de Crăciun 🎅🎄❤ faptul că sărbătoarea Crăciunului a trecut de acum 4 luni nu mă împiedică să am Crăciunul prezent în casă, încă, deși toți ne pregătim de sărbătorile Pascale.

Deci, oameni frumoși și dragi mie, bucurați-vă de ceea ce vă place, oricând doriți. Fiți voi înșivă. Important e să fiți voi fericiți și împăcați sufletește. Voi contați, nu părerea celorlalți. Ei vor vorbi oricum, indiferent de faptele voastre.

Spor la pregătiri pentru sărbătorile Pascale, și protejați-vă pe voi și pe cei dragi și stați acasă 💜 🐰😍

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe