500 likes on Facebook 💜 Woooooooooow

OMG 💜😍💜 500 likes on Facebook !!! Nu îmi vine să creeeeeeeed 😍 120 urmăritori aici pe WordPress și 160 următori pe Instagram ❤ iar articolul cu 1 iunie, cel dedicat copilăriei, a ajuns la aproape 70 aprecieri, doborând recordul și fiind cel mai apreciat articol 😊 mă simt extraordinar, nu știu cum să vă explic 😇 e ceva extrem de frumos și important pentru mine. Acest blog este hobby-ul meu, de aproape 3 ani, dar nu am avut curajul să continui ceva ce nu am început, și din această cauză am ținut ascuns și nu a fost tocmai bine.

Oameni dragi mie, faceți ce vă place, fără prejudecăți, fără să țineți cont de gura lumii. Ei vor vorbi oricum despre voi, indiferent ce faceți. Vă place să croșetați? Super, dați curs acestui hobby. Vă place fotbalul, dar nu vă descurcați foarte bine? Învățați, exersați. Scrisul este hobby-ul vostru? Foarte bine, scrieți. Gătiți, cântați, fotografiați, călătoriți, orice vă place și vă oferă împlinire 👌 acum foarte mult timp am auzit o vorbă și în ultimul timp mi-o repet mereu, „câinii latră, ursul merge”. Haideți să mergem cu capul sus făcând ce ne place, să ne aplecăm doar ca să ne legăm șireturile 😆👌

Fiți mândri de voi. Fiți fericiți și bucurați-vă de ceea ce aveți, și nu vă cramponați așa mult pentru ce nu aveți.

Don’t worry, be happy 😍 să aveți o zi minunată, plină de zâmbete și lucruri frumoase 💜

10 gânduri despre „500 likes on Facebook 💜 Woooooooooow

  1. Sunt extrem de fericită având acest blog 😍 foarte mult timp mi-am reprimat aceasta dorinta, acest vis – Blogul meu. Iar acum că îl am în sfârșit este ceva wow pentru mine, ceva deosebit și învăț să mă bucur pentru orice apreciere la articole, pentru orice comentariu, pentru fiecare urmăritor ❤ sunt ca un copil cu o jucărie nouă, visată dintotdeauna, de care nu se va plictisi niciodată și va crește jucându-se cu ea. Vă mulțumesc foarte mult 😍 la fel și dvs, numai bine!

   Apreciat de 1 persoană

 1. ‘Oameni dragi mie, faceți ce vă place, fără prejudecăți, fără să țineți cont de gura lumii.’ —> total de acord! Mult timp am avut o oarecare rusine sa scriu la blogul meu iar apoi sa postez pe Facebook si Instagram. Dar adevarul e ca de cand am ales sa imi pese mai putin de parerile oamenilor, ma simt mult mai impacat cu mine.
  Cred ca mereu vor fi oameni care nu te vor intelege si te vor critica si oameni care vor aprecia.
  Multumesc de incurajare!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Oamenii vor vorbi mereu, indiferent de faptele tale, mereu se va găsi cineva care să te discrediteze 😅 important e ceea ce simți tu în legătură cu faptele tale, să fii împăcat cu tine însuți. Câinii latră, ursul merge 👌 zi cu spor și inspirație, soare în suflet și numai bine

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: